LIGE PETICE

Atleticove zvijezde u središtu skandala zbog fotografija koje se dijele

Screenshot: Twitter

ATLETICOVI igrači Jan Oblak i Stefan Savić u središtu su skandala nakon što su se društvenim mrežama počele dijeliti fotografije na kojima se zabavljaju bez maske na licu i puše.

Atletico je vodeća momčad španjolskog prvenstva s teškim rasporedom do kraja sezone i ovakav skandal nikako nije potreban klubu pred derbi s Barcelonom, navode mnogi, no ima ih i koji ne vjeruju da su vratar i stoper prekršili klupske odredbe. Posebice ne nakon što se na društvenim mrežama oglasio i sam Oblak koji je poručio da ''ne bi trebali vjerovati svemu što vidite''.

Fotografije i video su navodno snimljeni prije mjera zaštita od koronavirusa i zato nema održavanja razmaka i zaštitne maske na licima. Tvrdi se i da su sad puštene u javnost kako bi se destabilizirao klub koji je u najboljoj poziciji u lovu na naslov prvaka.

Da su fotografije starije tvrdi i jedna ženska osoba navodno povezana s njima. I ona objašnjava da su iz vremena kad maske i socijalna distanca nisu bili potrebni.

"Nekoliko naših videozapisa je procurilo u javnost. Želim samo pojasniti da su oni snimljeni davno prije, u trenucima kad nisu postojale korona-mjere", napisala je izvjesna Teresa Echave na svom Instagramu. 

Profil s kojih su fotografije puštene u javnost je u međuvremenu obrisan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.