ASISTENCIJA BROZOVIĆA Klinac Karamoh prekinuo crni niz Intera od 69 dana

Foto: Getty Images / Guliver Image

MARCELO BROZOVIĆ upisao je četvrtu asistenciju ove sezone za Inter, koji je s 2:1 svladao Bolognu u 24. kolu Serie A. Golom Edera od druge minute domaćin je vodio s 1:0 protiv Bologne na Meazzi, te stigao do prve pobjede prvi put od 3. prosinca 2017. godine.

Yann Karamoh je asistirao za Brozovića na desnoj strani, a hrvatski veznjak ubacio na prvu vratnicu za Edera koji je uspio zabiti u suprotni kut za vodstvo ekipe Luciana Spallettija. 

Bivši igrač Dinama, s kojim je zajedno od prve minute za milansku momčad krenuo i Ivan Perišić, zabio je ove sezone tri gola za Inter (dva Beneventu i jedan Cagliariju), a četiri asistencije potpisao je protiv Chieva, Rome, Crotonea i danas Bologne. 

Ipak, u 25. minuti Bologna je stigla do 1:1. Miranda je nespretno ispucao loptu, a bivši igrač Intera Rodrigo Palacio iskoristio pogrešku braniča i izjednačio. Argentinski napadač, iz poštovanja prema svom bivšem klubu, nije proslavio gol. 

<br>

Ipak, ekipa hrvatski reprezentativaca uspjela je slaviti na kraju, a junak je postao 19-godišnji Karamoh. On je sjajno prošao u 63. minuti i s 20 metara zabio u lijevi kut za pobjedu 2:1 i time zabio prvi gol za Inter u svom sedmom nastupu te prekinuo crni niz talijanskog kluba od čak 69 dana.

Gosti su od 68. igrali s igračem manje, jer je Ibrahima Mbaye u svega četiri minute dobio dva žuta kartona, a u 95. je crveni dobio i Adam Masina. Inter je sada stigao do trećeg mjesta i ima dva boda više od Lazia, koji je sinoć izgubio s 4:1 na San Paolu od vodećeg Napolija.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.