As Bayerna zabio je PSG-u, ali Pariz mu je očarano pljeskao. Pogledajte zašto

Foto: Profimedia

KINGSLEY COMAN (26), krilni napadač Bayerna i reprezentacije Francuske, lijepo je zabio za veliku pobjedu kod PSG-a (1:0) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka nakon atraktivne akcije gostiju. Utrčao je u kazneni prostor s desne strane na loptu Alphonsa Daviesa te je udarcem iz prve probio Gianlugiija Donnarummu. Međutim, iako je gol jako lijep i važan, nije ga slavio.

Premda je Coman već šest godina zvijezda Bayerna, za koji je odigrao 253 utakmice, postigao 54 i namjestio 61 gol, on je rođeni Parižanin i dijete PSG-a. Navijači Bayerna na tribinama pariškog stadiona te Comanovi suigrači euforično su slavili gol, ali Coman je samo raširio ruke i gledao u pod. Time je oduševio Park prinčeva, ali i francusku sportsku javnost. Kada je u 76. minuti Coman izlazio s terena, sve tribine PSG-ovog stadiona su mu aplaudirale, a on im je uzvratio pljeskom. 

Coman je u PSG-u prošao sve mlade kategorije prije nego što je s 18 godina otišao u Juventus. Tri godine kasnije Bayern ga je kupio za 20 milijuna eura, a Transfermarkt ga sad cijeni trostruko više. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ COMANOV GOL TE REAKCIJU NAKON NJEGA

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.