Antolović: Ne želim sjediti na klupi u Dinamu, radije ću ostati i braniti

IAKO sa raznih strana stižu informacije kako Dinamo namjerava ove zime dovesti ponajboljeg vratara u HNL-u, Marijana Antolovića, igrač Cibalije ima druge planove.

Ove polusezone Cibalia je u 17 utakmica primila samo 8 golova, te upisala tek dva poraza. Jedan od najzaslužnijih je njihov vratar Marjan Antolović, koji je fantastičnim obranama u prvenstvu došao i pod povećalo izbornika Slavena Bilića.

Nakon Dinamovog ispadanja iz Europske lige, Zdravko Mamić odlučio je malo promijeniti politiku kluba. Najavio je kako više neće dovoditi skupa inozemna pojačanja koja se još niti jednom nisu isplatila, nego će se orijentirati na najbolje igrače u HNL-u te igrače iz vlastite škole.

Antolović je iz medija saznao za namjere aktualnog hrvatskog prvaka i odlučio komentirati mogućnost prelaska u zagrebački klub.

"Godi mi spoznaja da me prvak želi, ali mene još nitko nije kontaktirao niti se javio mom klubu. Ne zanosim se previše spekulacijama. Mnogo mi se lijepih stvari dogodilo ove godine i teško se na sve to priviknuti", rekao je Antolović za Sportske novosti.

"Ambiciozan sam, želim napraviti nešto od svoje karijere, ali ipak čvrsto stojim na zemlji. Dinamo je velik klub, ali još imam mnogo toga za dati Cibaliji. Ovakvu priliku sam čekao dvije godine, ali da moram birati između branjenja u Cibaliji i sjedenja na klupi u nekom drugom klubu, ne bih razmišljao ni sekunde", zaključio je perspektivni golman vinkovačke momčadi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.