Almeida otkrio kakva je bila Ronaldova reakcija na njegov transfer u Hajduk

Foto: Miranda Cikotić/Pixsell: Miro Gabela/Hajduk.hr

U PRVOJ utakmici je izviždan, a u drugoj utakmici u dresu Hajduka Hugo Almeida postigao je dva gola. Kako se portugalski nogometaš, najveće ime u splitskoj momčadi, osjeća nakon takve dvije utakmice u kojima Hajduk nije upisao niti jednu pobjedu?
 
"Cijelo vrijeme sam dobro, ali ukupno nije zadovoljavajuća situacija jer nismo pobijedili i ljudi su razočarani. Ako izgubiš utakmicu i nije te briga, a također i nikoga u klubu, tada nešto nije u redu", rekao je Almeida.
 
Nakon utakmice protiv Lokomotive (2:2) govorilo se o svađi i umalo fizičkom sukobu Saida i Stipice...
 
"Mi smo momčad koja radi zajedno, a sve što se događa u svlačionici mora tamo i ostati. Naravno da svi želimo pobijediti, a nema tog kluba u kojemu se ne događaju rasprave nakon utakmice", izjavio je Almeida za Dalmatinski portal.
 
Zašto je Almeida koji je od 2004. godine odigrao više od 50 utakmica za portugalsku reprezentaciju, odabrao baš Hajduk?
 
"Imao sam još opcija, a ovdje mi se svidio projekt koji mi je prezentiran. Osjećam se dobro, a nogomet ne igram samo zbog novca.
 
 
 
Almeida je veliki prijatelj s Cristianom Ronaldom, kako je on reagirao na njegov dolazak u Hajduk i je li uopće znao za splitski klub?
 
"Najprije, za Hajduk je čuo baš svatko jer klub ima bogatu tradiciju. A što se ovog drugog dijela tiče, poželio mi je odmah sreću u novoj sredini, no da budem iskren manje pričamo o nogometu, a više o nekim drugim temama."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.