UFC

Al Iaquinta prozvao McGregora: Zaradio je novac i sad je izvan kontrole

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON tri mjeseca od velike pobjede Khabiba Nurmagomedova nad Conorom McGregorom za pojas lake kategorije UFC-a i dalje se priča o toj borbi, čiji bi se uzvrat trebao dogoditi, tvrdi Dana White. Međutim, ovog puta se javio Al Iaquinta, koji je ranije također izgubio od Dagestanca. On je u četvrtom mjesecu 2018. prihvatio borbu u zadnji čas na UFC-u 223. Trebao se boriti s Paulom Felderom u tri runde, a umjesto toga je završio s Nurmagomedovim u pet rundi.

>>> Nurmagomedov u meču za UFC naslov prebio Iaquintu, pa ismijao Conora McGregora

>>> Potvrđeno: Khabib i Conor će se ponovno boriti. Evo i kada

"Ja sam prihvatio borbu na pet rundi, a trenirao sam za tri runde i izdržao sam do kraja”, rekao je Iaquinta za MMA Junkie Radio, a onda krenuo prozivati McGregora.

"Koji je njegov izgovor? Izgledao je puno umornije nakon treće nego ja nakon pete, a ja uopće nisam trenirao za pet rundi. Bio sam njegov veliki obožavatelj, ali mislim da je sada izvan kontrole. Mislio sam da će raditi to što radi, ali ostati vjeran borilačkim vještinama. U početku je izgledao kao da se drži borilačkog kodeksa, radi prave stvari, poštuje svoje suparnike i ima osjećaj zajedništva. Cilj mu je bio postati najbolji i sad kada je zaradio nešto novca, čini mi se da je pomalo izvan kontrole", poručio je.

Al Iaquinta, čije prezime podsjeća na nekadašnjeg talijanskog napadača i svjetskog prvaka s Italijom Vincenza Iaquintu, prošlog je mjeseca jednoglasnom odlukom pobijedio Kevina Leeja te je sada u top pet najboljih boraca UFC-ove lake kategorije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.