Akcija Modrića i Gülera je hit na društvenim mrežama. Pogledajte što rade

Foto: Profimedia

REAL MADRID je u nedjeljnoj utakmici 37. kola španjolskog prvenstva odigrao 4:4 na gostovanju kod Villarreala. U tom susretu mjesta u veznom redu dijelili su Luka Modrić (38) i njegov nasljednik Arda Güler (19), turski tinejdžer koji je zabio dva gola.

Španjolski mediji već su više puta pisali o prijateljskom odnosu njih dvojice. U pravilu se kroz tekstove provlači to da je hrvatski veteran prigrlio mladu Realovu nadu i da s njim radi na treninzima. Pisalo se ranije da je upravo Modrić odigrao i ključnu ulogu u Gülerovom transferu iz Fenerbahčea nakon što ga je nazvao i rekao mu da će mu prepustiti svoj dres s brojem 10 kad se umirovi.

Imaju sjajan odnos

Gülerov i Modrićev odnos stoga je od prvog dana pod povećalom. Jedan drugoga hvale na društvenim mrežama, a Modrić Gülera naziva i svojim "malim bratom". Güler je nedavno priznao da Modrića ne može zvati "Luka" jer ga previše poštuje, s obzirom na to da je Hrvat stariji od njega, i jer ga roditelji nisu tako odgajali. Zove ga bratom.

A kako u utakmicama izgleda dio onog što Modrić i Güler rade na treningu, moglo se vidjeti u susretu Reala i Villarreala. Akcija koju su njih dvojica izveli i danas je hit na društvenim mrežama, a neki je nazivaju dokazom telepatije.

VIDEO: Arena Sport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.