UFC

Adesanya na Twitteru: Ovako Jon Jones zamata poklon za Valentinovo

Foto: Profimedia

PRVAK UFC-ove srednje kategorije Israel Adesanya provocirao je na društvenim mrežama Jona Jonesa, jednog od najboljih UFC-ovih boraca svih vremena. Adesanya je podijelio fotografiju na kojoj netko stavlja zavoje na ruke i na kojoj piše da tako Jon Jones zamata poklon za svoju suprugu za Valentinovo.

Adesanya je u nedjelju ponovo obranio naslov prvaka. Pobijedio je Roberta Whittakera, borca kojem je oduzeo pojas prvaka u srednjoj kategoriji prije tri godine. Ovime je nastavio svoj odličan niz u kojem je ipak upisao jedan poraz, no nije to bilo u srednjoj kategoriji, već u poluteškoj. Tamo ga je pobijedio Jan Blachowicz. Ujedno je to i njegov jedini poraz u karijeri.

"Znao sam da će dati sve od sebe jer sam mu uzeo sve u prošloj borbi. Rekao sam već prije - pojas je moj. Ako ga želiš, dođi po njega. Znao sam da će me pokušati rušiti, ali ja sam velik pas u ovom dvorištu i nije me uopće mogao srušiti", rekao je Adesanya nakon borbe, a publika je u Toyota Centru u Houstonu negodovala i zviždala mu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.