Zagreb bolji od Tatrana u SEHA ligi: "Ivić je prelomio utakmicu"



RUKOMETAŠI CO Zagreba pobijedili su Tatran u četvrtom kolu regionalne SEHA lige i zasjeli na prvo mjesto na ljestvici. Hrvatski prvak svladao je slovački klub sa 30:28.

Zagrebaše je do pobjede predvodio kapetan Zlatko Horvat koji je zabio 7 pogodaka, dok je dobar posao na golu odradio Filip Ivić koji je skupio devet obrana.

"Mi smo došli sa ciljem da odigramo neizvjesnu utakmicu i u tome smo uspjeli. Mladi golman Ivić u završnici utakmice branio je maestralno i tu je prelomio susret. Odlučivale su nijanse, ali Ivićeve obrane osigurale su Zagrebu pobjedu i lake golove na samom kraju. Čestitke domaćinu na zasluženoj pobjedi. Ponavljam, Zagreb je po meni najperspektivnija momčad Europe u ovome trenutku i sigurno je da će ovi mladići napredovati kroz SEHA ligu. Lijepo je gledati Zagrebovu  mladost, iako mi je pomalo krivo što više minuta nisu dobili lijevi bek Mandalinić i srednji Marko Matić. U svakom slučaju čestitke kolegi Goluži na ostvarenoj pobjedi", izjavio je nakon susreta trener Tatrana Đorđe Rašić, a prenosi službena stranica Co Zagreba.

Valčić: Oscilacije će nas pratiti kroz cijelu sezonu, ali vidi se da napredujemo

"Mislim da moramo biti sretni i zadovoljni pobjedom nad Tatranom. Oni su ispunili naša očekivanja u smislu da su težak i neugodan protivnik, ali na kraju smo uspjeli izvući pobjedu. Bilo je i dobre i loše igre, opet je do izražaja došla naša mladost i manjak iskustva, ali ovoga puta uspjeli smo pobijediti i to je najvažnije. Oscilacije će nas očito pratiti kroz cijelu sezonu, ali mislim da smo protiv Tatrana pokazali da napredujemo po tom pitanju", objasnio je Josip Valčić.

Inače, Zagreb je ovom pobjedom preuzeo vrh SEHA lige. Golužini igrači nakon sedam kola imaju učinak od pet pobjeda, jedan remi i jedan poraz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.