Wales u Osijeku s novim kapetanom: "Ulazimo u veliki tjedan, ništa nije važno kao pobjeda"

NOVI kapetan Walesa Ashley Williams spremno je prihvatio novu ulogu koju mu je dodijelio izbornik Chris Coleman uoči kvalifikacijskih utakmica sa Škotskom i Hrvatskom.

Coleman je vrpcu oduzeo Aaronu Ramseyu kako bi unio neke promjene u momčad koja je pod njegovim vodstvom doživjela same poraze. Coleman je utješio Ramseyja kako nije ništa loše napravio već kako mu je cilj razdrmati svlačionicu. Čak je i Arsene Wenger, Ramseyjev trener u Arsenalu, rekao kako će ovaj potez biti dobar za mladog Velšanina.

Williams, koji u Swanseaju odrađuje odličan posao ove sezone, bit će novi vođa Velšana na terenu, a prvi izazovi bit će sa Škotima krajem tjedna te s Hrvatskom u Osijeku za osam dana.

"Sretan sam zbog kapetanske vrpce. To je velika čast, ali tek kad razgovaram s izbornikom moći ću reći što točno ovo znači za mene i što od mene očekuje", rekao je Williams.

"Bio sam i ranije kapetan, pa mi to nije ništa novo. Dečki me poznaju, a i ja njih. Ulazimo u važan tjedan i najvažnije su pobjede, posebno u prvoj utakmici. Meni je to velik poticaj, posebno sada kada stvari ne idu kako bi trebale", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.