Uznemirujući video: Stojković slomio rame - Srbija bez prvog golmana protiv Belgije i Makedonije!

SRBIJA u petak i sljedeći utorak igra kvalifikacijske utakmice za SP: Prvo protiv Belgije u Beogradu, a zatim gostuje u Skopju, ali Mihajlović na tim susretima neće moći računati na prvog golmana reprezentacije i vratara Partizana.

Vladimir Stojković teško se ozlijedio na utakmici srpskog prvenstva protiv Javora: U borbi za loptu sa suparničkim napadačem, Nigerijcem Ifeani Onjilom, sudario se s njim i odmah nakon kontakta, Stojković se počeo previjati od užasne boli. Poslije utakmice potvrdio je lom kosti lijevog ramena.

Stojković je čuvao srpski gol u obje dosadašnje utakmice kvalifikacija - kod Škotske (0:0) i u Novom Sadu protiv Walesa (6:1), a umjesto njega srpski izbornik pozvao je Bojana Jorgačevića, golmana Club Bruggea .

Uskače Brkić iz Udinesea


Ipak, čini se da će golman srpske reprezentacije u predstojećim utakmicama biti Željko Brkić, 26-godišnjak koji je do sada šest puta branio za Srbiju.

Nakon sedam godina u Vojvodini, prošle godine prešao je u Udinese, koji ga je odmah proslijedio na posudbu u Sienu. Nakon prodaje Handanovića u Inter, vratili su ga na Friuli i ove sezone je prvi golman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.