Tudor: Nismo zaslužili izgubiti, valjda će nam se sreća vratiti u Tbilisiju

Foto: Vladimir Dugandžić, Paun Paunović / Cropix

TRENER Hajduka Igor Tudor "psovao" je sreću nakon poraza od Dile Gori na Poljudu 0:1 u prvom ogledu 3. kola kvalifikacija za Europa ligu.

> Šok na Poljudu: Gruzijci srušili Hajduk jednim udarcem na gol!

"Ovo je prvo poluvrijeme. Oni su ga dobili, iako nisu zaslužili. To sam rekao svojim igračima, doživjet će još puno ovakvih utakmica u kojima će biti puno bolji, a primiti gol iz jednog udarca. Dila Gori se pokazala kao organizirana ekipa s jako kvalitetnim pojedincima, ali načinom igre koji se meni ne sviđa, koji tjera ljude sa stadiona", rekao je Tudor nakon utakmice.

"Međutim moram nešto reći, gledajući sve tri utakmice Dile Gori, mislim da je uistinu nevjerojatno da u tih 270 minuta nisu primili niti jedan pogodak. Ne znam kako bih to nazvao i nadam se da će nam se to na ovaj ili onaj način vratiti u Tbilisiju", dodao je.

"Slažem se s vama da je atmosfera na kraju više utjecala na naše mlade igrače nego na goste, ali to se jednostavno ne može izbjeći. Mojim mladim igračima treba 10-15 punih stadiona da dobiju hrabrosti igrati ovakve dvoboje bez greške. Neću ni spominjati koliko su nam nedostajali igrači koji su meni nezamjenjivi, Anđelković i Kouassi", za kraj će.

Trener Gruzijaca: Trudili smo se usporiti tempo, izležavanje je dio toga

S druge strane trener Dile nije nudio pretjerani optimizam nakon gostujuće pobjede.

"Očekivali smo da će utakmica biti teška i da ćemo igrati na kontranapade. Momčad Hajduka bila je puno zrelija no što smo očekivali i utakmica u Tbilisiju će biti vrlo teška, jer ova momčad Hajduka može samo napredovati".

"Činjenica je da smo se trudili usporiti tempo, a izležavanje je sastavni dio toga. Mi ćemo i u uzvratu igrati svoju igru pa što bude. Opet ponavljam, nismo riješili pitanje prolaska, ovo je tek pola koraka. To sam i rekao svojim igračima."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.