Srbi složni: Okršaj s Hrvatima je specifičan zbog zajedničke prošlosti, a pobjeda nam nudi nadu!

Foto: AFP

SRBIJA od 17 sati igra prijateljsku utakmicu protiv Cipra, a uoči generalke za Hrvatsku novi igrač Intera Zdravko Kuzmanović najavio je veliki derbi koji je na rasporedu 22. ožujka u Zagrebu.

Podsjećamo, Srbija drži treće mjesto u skupini A sa četiri osvojena boda u isto toliko utakmica.

"Mislim da je rješenje jednostavno. Pobjeda protiv Hrvatske u Zagrebu okrenula bi sve u našu korist. S tri boda protiv Hrvatske vratili bismo se u konkurenciju za odlazak u Brazil", rekao je Kuzmanović, a prenosi B92.

"Sretan sam što ću biti suigrač Dejana Stankovića, a posebno me raduje mogućnost da zaigramo i u reprezentaciji. Zna se tko je Deki, koliko je dao reprezentaciji. On ima veliki autoritet i utjecaj na suigrače", rekao je Kuzmanović.

"Ne smijemo previše razmišljati o Hrvatima"

Filip Đuričić, jedan od najtalentiranijih srpskih reprezentativaca, tvrdi kako će Srbija biti maksimalno koncentrirana u Zagrebu.

"Fokusiran sam na sudbinu reprezentacije. S 21 godinom smatram da nisam mlad igrač, a zato moram preuzeti dio odgovornosti za utakmicu u Zagrebu. To je jedna specifična utakmica, zbog naše zajedničke prošlosti, ali moramo joj pristupiti kao svakoj drugoj. Ne smijemo previše razmišljati o protivniku", rekao je igrač Heerenveena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.