Splićani će na Kantridi pokušati izbjeći četvrti poraz zaredom: "Atmosfera nije bajna, ali ni grozna"

Foto: Cropix

NOGOMETAŠI Splita nakon tri uzastopna poraza sutra gostuju u Rijeci u šestom kolu HNL-a.

"Neke stvari treba zaboraviti i krenuti dalje. Vjerujem da ćemo se konsolidirati redove i pokazati da smo puno bolja momčad nego što stanje na tablici pokazuje. Nedostaje nam i taj faktor sreće, no valjda će doći. Rijeka je u prednosti, ima odličnu ekipu, dobre rezultate i sjajnu atmosferu. Daje dosta golova i uvjeren sam da će biti dobra utakmica, uostalom pokazat će nam gdje smo", rekao je trener Splita Stanko Mršić koji će na Kantridi biti bez Ercega, Vitaića, Barabana i Kvesića koji se nedavno ozlijedio, a upitan je i Belle.

Dobra vijest za Mršića je povratak Križanca nakon višemjesečnog izbivanja, koji bi trebao biti zadužen za najopasnijeg riječkog igrača Leona Benka:

"Prošle godine je on mene istukao, slomio mi je rebra, doduše nenamjerno. Benko je stvarno kvalitetan napadač, ali ne razmišljam toliko o njemu, bitno je kako ćemo se mi postaviti i koliko ćemo duela dobiti. Oni imaju dobrog trenera, odličnu publiku i sigurno su favoriti. Mi idemo tamo odigrati što bolji i vjerujemo da možemo izvući što bolji rezultat", rekao je Križanac i prokomentirao atmosferu u momčadi.

"Ne mogu reći da je atmosfera bajna, ali nije ni tako grozna s obzirom na rezultat. Stvarno nismo očekivali da ćemo ovako početi, ali možda se baš u jednoj ovakvoj utakmici stvari mogu okrenuti na bolje. Brzo će i stanka, moramo se konsolidirati, vratit će se tada i Erceg, ja i Reba smo već tu. Nije nam bilo lako, ne bi ni Dinamu bilo da mu nedostaje pet standardnih igrača. Zato sam siguran da mora krenuti na bolje."

Utakmica na Kantridi igra se u subotu od 21 sat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.