Šošo i Momčilović čekaju odluku o zatvoru, Marinović: Napali su me zbog Dinka Trebotića!

SINIŠA ŠOŠO i Velibor Momčilović, nogometni menadžeri osumnjičeni za napad na Antu Cigu Marinovića, bivšeg Hajdukovog kućnog majstora i velikog prijatelja izbornika Igora Štimca, nisu se još riješili problema s pritvaranjem. Naime, izvanraspravno vijeće splitskog Županijskog suda postupajući po žalbi Općinskog državnog odvjetništva u Splitu, vratilo je predmet na ponovnu odluku sucu istrage Mlađanu Prvanu, koji je osumnjičenoj dvojici za vikend odredio tek mjeru opreza, odnosno, zabranu približavanja oštećenom Marinoviću.

Hoće li ih zatvoriti?

Državno odvjetništvo priložilo je, naime, žalbi i izvadak iz evidencije po kojoj su osumnjičenici procesuirani za kaznena djela s elementima nasilja. Taj detalj sucu Prvanu nije bio poznat pa bi ih sada eventualno mogao pritvoriti da ne ponove djelo, tj. opet ne nasrnu na Marinovića, koji se inače požalio da su ga napali zbog bivšeg Hajdukovog igrača Dinka Trebotića, inače Šošinog pulena.

Menadžeri, pak, tvrde da Cigu nisu napali. Ne zna se kada će sudac Prvan zakazati ročište, ali na njemu bi se morali pojaviti i Šošo i Momčilović. Hoće li, to se ne zna. Valjda hoće. Ako im bude određen istražni zatvor, na Bilice bi ih trebali odvesti izravno iz zgrade suda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.