Skender za Index: Gruzijci misle da znaju što ih čeka na Poljudu, ali zapravo nemaju pojma

Foto: Uefa.com

U RAZGOVORU za Index susret Hajduka i Dile Gore najavio je hrvatski nogometni vratar Marin Skender i sam donedavno igrač ovog gruzijskog kluba.

"Nije ovo ni sjena momčadi u kojoj sam ja igrao"

"Za početak moram reći kako ja nisam u potpunosti upoznat s aktualnom ekipom, međutim nije to ni sjena momčadi za koju sam ja igrao. Naravno da pobjeda protiv Aalborga zaslužuje respekt, međutim nema tu nikakve ekstra kvalitete. Hajduk u svakom slučaju ima šanse, pogotovo što se prva igra na Poljudu. Gruzijci neće imati odgovor na Torcidu, koja je velika snaga splitske momčadi", rekao je Skender u uvodu.

"Nukri Revishvili je vratar ekstra kvalitete"

"Kada govorimo o kadru ove momčadi, izdvojio bi dva igrača kao najveće vrijednosti Dile. Tu je kao prvo vratar Nukri Revishvili, kojeg smo vrlo dobro upoznali dok je branio za reprezentaciju protiv Hrvatske. Ako se sjećate, zadao nam je dosta glavobolja. Radi se o sjajnom čuvaru mreže koji je tu stigao iz Kubana gdje nije branio cijelu godinu. Koliko sam čuo u Gori je stigao dok se ne vrati u formu, a već na zimu će negdje odlepršati dalje, s obzirom da je ekstra klasa".

"Iluridze je najveća opasnost Dile Gori"

"Uz njega treba spomenuti i mladog napadača Giorgija Iluridzea, koji je bez sumnje najbolji igrač ove momčadi. On je tip nogometaša koji može sam riješiti utakmicu, koji može bez problema nanizati nekoliko igrača, a uz sve ima sjajan pas i izvrstan udarac. Kao što pretpostavljate, gruzijska momčad će se u Split doći braniti i nadati se kako će iskoristiti trenutak nepažnje i iz kontranapada zabiti vrijedan gostujući gol".

"Gruzijci misle da znaju što ih čeka na Poljudu, ali zapravo nema pojma"

"Mislim da bi za Hajduk dobar rezultat bio 1:0 pa čak i 0:0, jer ih u uzvratu ne čeka nikakav vatreni teren ili teško gostovanje. Znate da svoje utakmice igraju u Tbilisiju, prvenstveno posjeta neće biti velika, a tamo ionako nema napaljenih navijača. To su sve neki kulturni gledatelji. Zato ja i mislim da oni ne znaju što ih čeka na Poljudu. Oni misle da znaju, ali vjerujem kako će se šokirati i kako ih prvih 15 minuta neće biti nigdje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.