Sezona nije ni završila, a Zagrebova mladost bježi iz kluba: Matulić potpisao za Chambery!

Foto: Screenshot; chamberysavoiehandball.com

POVREMENI hrvatski reprezentativac i sada već bivši član Zagreba, Jerko Matulić, karijeru će nastaviti u francuskom Chamberyju.

"Dobili smo vrhunskog mladog igrača, ubojitog u napadu i hladnog egzekutora sa sedam metara. Jerko će nedvojbeno pojačati naše redove, a uspjeli smo se dogovoriti sa Zagrebom da ga puste već na kraju ove sezone", rekao je sportski direktor kluba, Laurent Munier. Nadodajmo kako je Matulić potpisao na dvije godine.

Muke po Dvoršeku

Boris Dvoršek ostao je bez vrlo kvalitetnog desnog krila, koji je bio zamjena za kapetana Zlatka Horvata, a očekuje se da će trener Zagreba zamjenu za Matulića potražiti u juniorskom pogonu jer hrvatski rukometni velikan nema dovoljno financijskih sredstava za neka velika pojačanja.

Postavlja se pitanje kako će Dvoršek zakrpati i poziciju lijevog vanjskog, budući da je Stipe Mandalinić van stroja minimalno šest mjeseci, a bit će zanimljivo pratiti kako će Gobac i društvo reagirati kada bogati Vardar dođe po Luku Stepančića, odnosno kad stignu ponude za ostale Zagrebove bisere koji su prije nekoliko godina predstavljeni kao budućnosti kluba i snaga koja će Zagrebu vratiti staru slavu.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.