Šarićev otac otkrio za Index: Dario bi u ponedjeljak trebao potpisati za Cibonu!



"DARIO će u ponedjeljak potpisati za Cibonu, to je 99 posto sigurno", rekao je u telefonskom razgovoru za Index otac najboljeg juniora u Europi, Predrag Šarić. Jedan od najvećih talenata hrvatske košarke odustao je od transfera u Fenerbahče, a Šarićev otac objasnio nam je i zašto:

> Propao posao u Istanbulu: Šarić na pragu Cibone!

"Ma ne bih rekao da je Dario odustao, već da kreće iz početka. Što se tiče Fenera, gledajte, Dario se uopće ne bi skidao tamo u domaćem prvenstvu. Oni imaju pravilo da dva Turčina moraju biti na parketu. U Euroligi bi dobio po 5-10 minuta i to je to. Uostalom, došao bi tamo u pola sezone kao novi igrač. To je bila dobra opcija, ali nesigurna. To je klub koji je doveo igrače koji vrijede po dva-tri milijuna eura", rekao je Šarić stariji, a zatim nadodao:

"Stalno govore da je ova sezona za prilagođavanje, da neće dobiti neku minutažu. Što mu to vrijedi ako odradi tri četiri minute na terenu", pitao se.

Cedevita nije zainteresirana

Znači, sapunica oko transfera Darija Šarića stigla je do kraja, a ako se ništa ne zakomplicira unutar 48 sati, Šarić će postati novi igrač Vukova, koji su pronašli sponzora voljnog isplatiti KK Zagrebu pola milijuna eura odštete za 18-godišnjeg igrača.


"Danas smo se sastali ujutro, to ćemo ispregovarati. Potpisat će ugovor na četiri godine, s time da nakon dvije može otići u NBA ili neki jači europski klub", rekao je Šarić.

"Cedevita?", pitali smo.

"Cedevita nije zainteresirana", odgovorio je Šarić i za kraj nadodao: "CSKA, isto nitko ne zove".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.