Riječani optimistični uoči Kupa: "Pokazalo se da naše utakmice s Dinamom mogu otići na obje strane"

Foto: Hina

NAKON remija s Dinamom (2:2) u utakmici HNL-a, nogometaši Rijeke u srijedu gostuju na Maksimiru u prvoj utakmici polufinala Kupa.
 
Na Uskrsni ponedjeljak trener Rijeke Matjaž Kek okupio je momčad na treningu, a remi s hrvatskim prvakom prokomentirao je Vedran Jugović.
 
"Dobra utakmica, pogotovo za gledatelje. Bilo je napeto, utakmica s puno emocija s obje strane u kojoj smo željeli dokazati da ova bodovna razlika nije realna. Na kraju smo spasili bod iako je možda sve moglo otići i na našu stranu", rekao je Jugović, koji se nakon mjesec dana vratio u momčad nakon ozljede.
 
"Želimo zabiti gol na Maksimiru"
 
Rijeka protiv Dinama u Kupu želi postići pogodak uoči uzvrata pred svojim navijačima.
 
"Radi se o dva različita natjecanja, u kupu je najvažnije proći u dvije utakmice i sigurno da nas očekuje nešto novo. Iz našeg kuta mi idemo po dobar rezultat, postići pogodak i pokušati napraviti sve preduvjete da u uzvratu, pred našim navijačima, pokušamo izboriti finale. Pokazalo se da naše utakmice s Dinamom mogu otići na obje strane, a često ih odluči raspoloženi pojedinac ili faktor sreće", izjavio je dokapetan riječke momčadi.
 
Prva utakmica polufinala Kupa igra se u srijedu od 18 sati. U drugom polufinalu sastaju se Hajduk i Split.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.