Privedeni nogometni menadžeri: Šošo i Momčilović uhićeni zbog napada na Cigu Marinovića

NOGOMETNI menadžeri Siniša Šošo i Velibor Momčilović uhićeni su u Splitu i privedeni na ispitivanje u Državno odvjetništvo zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda Anti Cigi Marinoviću, bivšem Hajdukovom vodoinstalateru, koji se prebacio u građevinski biznis. 

Svaguša: Ništa se nije dogodilo

Napad se prije dva dana dogodio u poznatom kafiću Tenis na Firulama, kojeg je splitski gradski vijećnik Joško Svaguša dao u najam. Svejedno, na poziv Indexa raspitao se je li se što dogodilo. "Ništa nije bilo", kazao nam je Svaguša.

Marinović, međutim, ne dijeli njegovo mišljenje. Nakon obračuna prvo je otišao liječniku koji mu je konstatirao lakše tjelesne ozljede. Navodno je dobio par udaraca po glavi i prsima. S nalazom se ubrzo pojavio u policiji i prijavio dvojicu za napad.

Sudac Prvan pustio Šošu i Momčilovića da se brane sa slobode

Šošu i Momčilovića policija je popodne predala u ruke Općinskog državnog odvjetništva u Splitu. Zatraženo je određivanje istražnog zatvora kako osumnjičenici ne bi ometali istragu i utjecali na svjedoke.

Sudac istrage Mlađan Prvan utvrdio je da postoje elementi za pritvor, no smatrao je da će dovoljno biti izreći mjeru opreza pa je Šošu i Momčilovića pustio da se brane sa slobode sa zabranom da kontaktiraju oštećenog Marinovića. Državno odvjetništvo će, sasvim sigurno, uložiti žalbu na odluku suca Prvana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.