Pranjića dijele dani od Evertonova dresa: Leighton Baines prelazi na Old Trafford za 20 milijuna eura



PREMA pisanju otočkih medija Manchester United je nadomak realizacije transfera Evertonova braniča Leightona Bainesa.

Za 27-godišnjeg lijevog beka, koji je u dresu Wigana i Evertona skupio preko 200 utakmica u Premierligi, Crveni vragovi spremni su ponuditi 20 milijuna eura. Baines je do sada skupio samo osam nastupa za reprezentaciju, ima nesreću što se rodio u vrijeme Ashleya Colea.

Očekuje se da bi cijeli posao oko njegova prelaska na Old Trafford mogao biti zgotovljen prije no što Manchester United krene na turneje po Južnoj Africi i Kini, što u prijevodu znači do kraja tekućeg tjedna.

Pranjiću napokon otvorena vrata Evertona

Ovaj bogati transfer trebao bi otvoriti prostor za dolazak na Goodison Park hrvatskom reprezentativcu Danielu Pranjiću koji još od raskida suradnje s Bayernom očekuje priključenje Nikici Jelaviću u dresu Evertona.

Pranjić je u karijeri igrao za Osijek, Dinamo, Heerenveen i minhenski Bayern. Za nizozemski klub upisao je 150 nastupa u svim natjecanjima i 37 golova, a za Bayern pak 81 nastup i samo jedan gol. Za reprezentaciju je Pranja odigrao 45 dvoboja.

Prisjetimo se, Pranjić je koketirao s Evertonom još prošle zime. Posljednjeg dana siječanjskog prijelaznog roka Bayern je Pranjiću u posljednji tren zabranio odlazak u Premierligu. Nekoliko mjeseci kasnije pojavila se utješna nagrada, a na kraju je i ona propala. Naime, imao je Pranja ponudu iz Kine vrijednu 11 milijuna eura za dvije i pol sezone...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.