Nijemci se zahvaljuju Ibiševiću: "Stuttgart izbjegao totalnu katastrofu na Kantridi!"

Foto: Screenshot; Focus.de

RIJEKA je golovima Leona Benka i Zorana Kvržića slavila protiv Stuttgarta u 4. pretkolu Europa lige (2:1), a njemački mediji hvale napadača "Švaba" Vedada Ibiševića, koji je spasio svoju momčad od debakla na Kantridi.

"Zahvaljujući Vedadu Ibiševiću, Stuttgart je izbjegao totalnu katastrofu u prvoj utakmici 4. pretkola Europa lige", piše njemački Focus.

"Ibišević je zabio u 89. minuti za nadu da će Stuttgart ipak vidjeti Europa ligu", nadodaju Nijemci.

Riječi hvale za napadača Bosne i Hercegovine imao je i Stuttgart Zeitung, koji se osvrnuo i na taktiku trenera Brune Labbadija.

"Ibišević je u posljednjim minutama zabio za nadu da će Stuttgart izboriti plasman u Europa ligu. Fredi Bobic je naglasio prije utakmice da je Rijeka opasan i neugodan protivnik, ali pet dana nakon poraza protiv Leverkusena u Bundesligi, Stuttgart ništa nije pokazao", smatra Stuttgarter Zeitung.

Focus upozorava da kriza u Stuttgartu predugo traje te da Labbadia mora dobiti Augsburg.

"Nakon katastrofalnog ulaska u novu sezonu Bundeslige, Stuttgart je upisao i poraz u prvom dvoboju 4. pretkola Europa lige. Labbadia pod hitno mora nešto napraviti sa svojom ekipom", stoji u tekstu, dok Kicker javlja:

"Obje ekipe imale su pregršt prilika i akcija, ali napadač Rijeke, Leon Benko, prvi je iskoristio dekoncentraciju u posljednjoj liniji Stuttgarta. Kvržić je iz kontre pogodio za 2:0, a njemački je sastav tada bio u nokautu. Međutim, Ibišević je minutu prije kraja susreta zabio za 2:1 i tako dao svojoj ekipi barem neku realnu šansu za prolazak dalje".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.