"Modrić još nije shvatio sistem Realove igre, Essien se bolje snalazi"

LUKA MODRIĆ je u dresu Real Madrida odigrao 664 minute, 323 puta je točno dodao loptu, a 55 puta je bio neprecizan, dovoljno da Marca procijeni kako se nije uklopio u kraljevskom klubu.

"Modrić je zabio Zaragozi i očekivalo se da će mu to dati krila uoči utakmice protiv Borussije. Iako je cijela momčad Reala bila ispod svog prosjeka, najskuplje ovoljetno pojačanje je i dalje daleko od svog najboljeg izdanja. S vremena na vrijeme bljesne, ali nedostaje mu kontinuiteta", piše Marca o hrvatskom veznjaku i dodaje:
 

"Taman kada se činilo da se adaptirao, nakon sjajne utakmice protiv Zaragoze prošlog vikenda, stiglo je novo razočaranje u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund. Iako je započeo susret, na poluvremenu ga je Mourinho ostavio u svlačionici, te uveo Michaela Essiena, koji je pak pokrenuo "umrtvljeni" Real."

Luka trenirao sa "šalabahterom"
 
Modrić je posljednji trening odradio sa "šalabahterom" na kojem su bila ucrtana njegova kretanja s obzirom na tijek odigravanja akcije. Aitor Karanka, pomoćni trener Reala, proveo je desetak minuta s njim objašnjavajući mu na koji bi se način trebao kretati u određenim trenucima igre. Marca smatra i da se Essien bolje snalazi od Modrića u Realu jer je već radio s Mourinhom u Chelseaju, a kao najveći problem Modrićeve loše igre navodi činjenicu da nije odradio pripreme s Realom.

 
"Problem zbog kojeg Modrić igra slabo jest činjenica da nije odradio klupske pripreme, odnosno radio je sam s osobnim trenerom. Cristiano Ronaldo je baš kao i Modrić došao u posljednjim trenucima prijelaznog roka, ali on nije imao problema s adaptacijom, jer je prošao klupski dio priprema s Unitedom."
 
Novinari španjolskog lista ipak vjeruju da Modrić može bolje.

"Pred njim je još jako puno posla, ali samouvjereno tvrdi: "Mogu puno bolje". Vjerujemo da zaista može."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.