Mlade srpske zvijezde igraju u Cityju i Benfici, ali Hrvatska im je "utakmica koja se dogodi jednom u karijeri i više od nogometa"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MATIJA NASTASIĆ (20), branič Manchester Cityja i Filip Đuričić (21), ofenzivni veznjak Benfice, jedva čekaju susjedski derbi protiv Hrvatske na Marakani (petak, 20.45 sati)

"Ne slažem se da Hrvatima ova utakmica više znači, jer tako nešto događa se možda jednom u karijeri. Imamo ogroman motiv ostvariti dobar rezultat i pokazati koliko vrijedimo. Znam da imamo devet bodova manje od Hrvata, ali želimo ih pobijediti" poručio je Nastasić i dodao kako se potpuno oporavio od ozljede i da je spreman za utakmicu, koju kako ističe, nikako ne želi propustiti.

"Hrvatska ima sjajnu reprezentaciju, možda trenutno nisu u najboljoj formi, ali pogled na tablicu govori da ih moramo respektirati. Ne bih se složio da su Hrvati u krizi, očekujem ih u pravom izdanju. Svi njihovi napadači su sjajni, igraju u vrhunskim klubovima i od svih prijeti opasnost." uvjeren je Cityjev branič, koji očekuje značajnu podršku navijača:

"Pun stadion i velika podrška, to je ono što nam treba, jer ovakve utakmice ne igraju se svaki dan. Ovo je čas kada trebamo biti složni i mi na terenu i navijači na tribinama odraditi dobar posao i zajedno se radovati", želi Nastasić.

Đuričić je pozvao navijače da od početka pomognu srpskim reprezentativcima:

"Apeliram na navijače da nas podrže i vjeruju u nas. Potrebna nam je podrška, jer ova utakmica je više od nogometa, moramo pokazati da smo ujedinjeni i da je Srbija prava nogometna zemlja. Ako navijači budu nezadovoljni, neka to pokažu nakon utakmice ili par dana poslije."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.