Milevskij odlazi s Poljuda? "Za njega postoji interes iz Kine"

Foto: hajduk.hr

ARTEM MILEVSKIJ možda odrađuje svoje posljednje treninge u dresu Hajduka. Naime, aktualizirala se mogućnost njegovog odlaska s Poljuda.
 
Milevskij, naime, ove sezone još nije zaigrao, što zbog problema s ozljedama, što zbog očito vlastitog problema s motivacijom, a od pokliča "Arteme, povedi nas" splitski navijači sve češće spominju plaću Ukrajinca na Poljudu. Ona prema neslužbenim informacijama iznosi oko 10 tisuća eura mjesečno, što ga svrstava među najskuplje igrače Bijelih.
 
Menadžer tvrdi da postoji interes iz Kine
 
Zbog svega navedenog nije nemoguće da Artem napusti Poljudu još u ovom prijelaznom roku, u prilog tome idu i napisi ukrajinskih mediji, ali i izjava igračevo menadžera Aleksandra Pankova.
 
"Za njega postoji interes iz Kine i drugih udaljenih lokacija", poruka je Pankova za ukrajinske medije, što znači da je moguće da ga čelnici Hajduka puste, iako su navodno prošle zime odbili neke unosne ponude za njega.
 
U svemu ovome nije zanemariv ni stav trenera Burića, koji ga još ne vidi u svojim planovima, a redovito na ovu temu poruči: "Na Milevskom je da se nametne na treninzima."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.