Mamić: Da mi imamo ovakvu atmosferu Dinamo bi svake godine igrao Ligu prvaka i to ne kao prolaznik

Screenshot (gsp.ro/Alex Nicodim)

ZORAN MAMIĆ je, unatoč pobjedi 3:1, oprezan nakon pobjede u prvoj utakmici play-offa Europske lige protiv rumunjskog Petrolula.

> Velika pobjeda u Rumunjskoj: Mutu, Čop i Machado doveli Dinamo na korak od grupne faze EL

> Rumunji se žale na suđenje i poručuju: U Zagrebu ćemo igrati na život ili smrt

"Ništa to ne znači jer je ostalo još drugo poluvrijeme za tjedan dana. Čeka nas jako teška utakmica u Zagrebu jer Petrolul je jako, jako dobra momčad. Ako u Zagrebu ne budemo bolji nego danas imat ćemo puno problema", rekao je sportski direktor i trener Dinama i prokomentirao utakmicu u Rumunjskoj.

"Imali smo odličnih pola sata, dominirali i žao mi je što u prvom dijelu nismo iskoristili odlične izlaske i zabili još koji pogodak, a onda smo ga još na kraju i primili. U nastavku su oni bili vrlo dobri, čak i bolji, mi smo čekali i zabili drugi, a potom i izuzetno važni treći pogodak."

Mamić je oduševljen atmosferom koju prave navijači Petrolula.

"Zaista su navijači odlični, atmosfera sjajna i svaka im čast. Na Maksimiru? Mi posljednjih godina, nažalost, imamo problema s tim. Da mi imamo ovakvu atmosferu Dinamo bi svake godine igrao Ligu prvaka i to ne kao prolaznik."

"Soudanija sam zamijenio zbog reakcije kod primljenog pogotka"

Može li Petrolul dobiti 3:0 u Zagrebu?

"Može, ali ne sljedeći četvrtak", odgovorio je Mamić uz smiješak, te otkrio zbog čega je Soudanija na poluvremenu ostavio u svlačionici pri rezultatu 1:1.

"Soudanija nisam izvadio jer smo se zatvarali nego jer nisam bio zadovoljan njegovom reakcijom kod primljenog pogotka."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.