Maloča: Nadam se da ćemo ostati drugi, ali primarni cilj je osvajanje Kupa

Foto: Damir Krajac/ Cropix

MARIO MALOČA i ozlijeđen privlači kupce. U lov na kapetana Hajduka uključio se i rusku Kuban koji je za Maloču spreman izdvojiti 3.5 milijuna eura.

23-godišnji stoper još će najmanje tjedan dana izbivati s travnjaka. Kako nije svako zlo za zlo, Maloča je zbog ozljede propustio dvoboj protiv Slaven Belupa, ali je zato mogao biti pristuan na "Biloj noći" u Zagrebu.

"Sreća u nesreći. Ozlijeđen sam, ali nadam se da će sve biti dobro. Sigurno da mogu biti sretan i ponosan što mogu biti na "Biloj noći" s ovim svim velikim imenima. Meni je pripala čast da kao kapetan Hajduka budem na 102. rođendanu", rekao je Media servisu Maloča te analizirao šanse 'Bijelih' u nastavku sezone.

"Oslabljeni smo, otišao nam je Radošević koji je bio jako bitan. Svi znamo da je financijska situacija u klubu loša a drugi klubovi koji se bore za to drugo mjesto su se pojačali. Mi svi imamo hajdučko srce, borimo se svaku utakmicu. Nadam se da ćemo ostati drugi, ali primarni cilj je osvajanje Kupa."

Najveći zimski transfer Hajduka bio je odlazak Radoševića u Napoli

"Vjerujem da je pravi igrač. Prodao se za velike novce, želimo mu sve najbolje a on će to povjerenje opravdati."

Maloča se kroz Hajduk probio i do hrvatske reprezentacije,  a ukoliko ga zaobiđu ozljede, vjeruje da će još dugo biti među glavnim kandidatima u reprezentaciji Igora Štimca.

"Čast mi je što sam u krugu tih svih velikih igrača, dva puta sam igrao, bio sam i u kombinacijama za London ali sam otpao zbog ozljede. Nadam se samo da će biti zdravlja, ako bude, mislim da ću biti u krugu reprezentativaca."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.