MNK Solin otpustio trenera koji se pobunio zbog namjerno dobivenih suspenzija!

Foto: Screenshot

U SRIJEDU je hrvatski futsal potreslo pismo igrača i trenera MNK Solin koji su odlučili odustati od daljnjeg natjecanja u 1. HMNL nakon što je, prema njihovim tvrdnjama, član uprave kluba tražio od pojedinih igrača da namjerno zarade suspenziju uoči sudara sa Splitom u petak.

> Skandal trese futsal: Igrači Solina istupili iz lige jer ih je uprava kluba tražila da zarade suspenziju!

Na utakmici s Osijekom čak trojica igrača dobili su isključujuće žute kartone u posljednje dvije minute utakmice s Osijekom, koji je u tom trenutku već vodio 3:0.

Ragirala je uskoro i uprava kluba, koja je najprije otpustila trenera, a onda se oglasila svojim priopćenjem.

"Izvješteni smo da je bivši trener kluba, gosp. Renato Čupić izvijestio medije da su klub napustili svi igrači i trener.

Želimo vas izvijestiti da se radi o neistini, te da do sada uprava kluba nije izvještena o nijednom odlasku igrača niti je bilo koji igrač zatražio istupnicu. Klub ima registrirana 23 igrača, od kojih u svako vrijeme i u svakoj utakmici može nastupiti 12, koliko je i dozvoljeno po futsal pravilima.

MNK Solin igra sljedeću utakmicu u petak, 1. ožujka 2013. godine u 17.30 na Gripama protiv MNK Split Tommy, te će nastupiti 12 igrača pod vodstvom novog trenera Alena Delponta.
O motivima dopisa bivšeg trenera MNK Solina, gosp. Renata Čupića ne želimo raspravljati prije sjednice Izvršnog odbora kluba.

Športski pozdrav
Uprava MNK Solin Staročeško"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.