Ludnica na Poljudu! Uvjerljivi Hajduk slavi prolazak u treće pretkolo Europa lige

Foto: Index/Hina

HAJDUK je na Poljudu nadoknadio zaostatak iz Slovenije (2:3), te sa 4:1 slavio protiv Kopera. Time je izborio treće pretkolo Europa lige.
 
Pred više od 25 tisuća gledatelja Hajduk je utakmicu otvorio fantastično. Poveo je već u drugoj minuti kada je Kiš u mrežu gostiju pospremio odbijanac nakon dobrog udarca Roguljića.
 
Golčina Jeffersona zaustavila nalete Kopera
 
Nakon vodećeg gola, kojim je nadoknadio zaostatak iz Kopera, Hajduk je stao, a gosti su postali sve opasniji. Prijetili su Galešić, Pejić i Guberac, ali ostalo je 1:0 za Hajduk sve do 40. minute. Tada je loptu na sredini terena uzeo Jefferson, namjestio se na udarac i topovski s 30 metara zabio za 2:0 Hajduka. 
 
 

Hajduk vodi 2:1 protiv Kopera nakon prvih 45. minuta. Pogledajte fantastičan gol Jeffersona za 2:0. Bit će zanimljivo u nastavku! > http://bit.ly/1CSBHe4

Posted by HRT Sport on 23. Juli 2015
 
Palčićev gol unio nervozu, ali i otvorio prostor Hajduku
 
Izgledalo je tada da će Hajduk na poluvrijeme s dva gola prednosti, no u sudačkoj nadoknadi Palčić je iskoristio neopreznost domaće obrane i usamljen s pet metara glavom matirao Kalinića.
 
U drugom dijelu gosti su se otvorili, krenuli po gol kojim bi izborili treće pretkolo, a Hajduk je iskoristio puno otvorenog prostora. U 62. minuti Caktaš je zabio nakon sjajne akcije s Roguljićem, a Slovence je slomio Maglica pogotkom iz gužve u 70. minuti, samo nekoliko sekundi nakon što je zamijenio Kiša.
 
Zvižduci Sušiću
 
Do kraja utakmice Hajduk je mogao zabiti i peti gol, ali Sušić, čiji su ulazak u igru navijači ispratili zvižducima jer traži raskid ugovora, nije uspio matirati Simčića u situaciji jedan na jedan. Dugo nakon utakmice navijači su ostali na stadionu slaviti s igračima...
 
 

Poljud diše s Bijelima! Ludnica!

Posted by Index Sport on 23. Juli 2015
 
Stižu Norvežani
 
Već za tjedan dana na Poljud stiže norveški Stromsgodet, koji je u uzvratu na svom travnjaku izgubio 0:1 od češke Mlade Bolestav. Norvežani su prošli dalje zahvaljujući pobjedi u Češkoj rezultatom 2:1.
 
Sastavi:
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.