Lampard traži Chelsea novi ugovor: "Hitno reagirajte, nisam igrač koji sjedi na klupi"

Foto: AFP

FRANCK LAMPARD otkrio je engleskim medijima kako bi sljedećeg ljeta mogao napustiti Chelsea s kojim je u jedanaest godina osvojio brojne trofeje. U lipnju Lampardu istječe ugovor, a klub mu još nije ponudio novi.

"Nije bilo nikakvih pregovora, no osjećam da mogu igrati na ovoj razini još dvije-tri sezone. Klub mora hitno reagirati", rekao je 34-godišnji veznjak.

Od 2001. kada je stigao na Stamford Bridge iz West Hama osvojio je tri naslova engleskog prvaka, titulu engleskog igrača godine 2005., četiri FA kupa, dva Superkupa, Liga kup i Ligu prvaka.

"Što god da se dogodi mogu reći da sam proživio sjajne trenutke u Chelseaju", dodao je Englez koji je u 612 utakmica postigao 189 gola.

Novi trener kluba Rafa Benitez stigao je samo privremeno. Njegov odlazak očekuje se sljedećeg ljeta, a novo ime Roman Abramović još uvijek traži. Sigurno je kako će u svlačionici doći do novih promjena jer klub radi na njenom pomlađivanju i za Lamparda će se teško naći mjesta. Ponuda mu ne manjka, žele ga PSG i LA Galaxy.

"Nisam igrač koji će sjediti na klupi čekati da prođe vrijeme, želim biti uključen", dodao je Lampard koji u Japanu iščekuje finale klupskog Svjetskog prvenstva s Corinthiansom koje se igra u nedjelju.

"Ovo je finale prestižnog natjecanja kojeg klub nikada nije osvojio, kao ni mnogi engleski klubovi. Imamo velik broj trofeja za koje se borimo ove sezone i moramo osigurati da uzmemo već prvi", zaključio je Lampard.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.