Kramarićev trener poludio na presici i poručio novinaru: Ti si glup

Foto: Screenshot; Youtube

TRENER Leicestera Nigel Pearson poznat je po burnom temperamentu. Tako je jednom navijaču poručio da "odje** i crkne", davio je jednog protivničkog igrača, a često je znao vrijeđati i novinare, koje baš i ne voli. Potvrđuje to i posljednji incident koji se dogodio na presici nakon utakmice Leicestera i Chelseaja, kada se žestoko okomio na novinara Iana Bakera.

Pearson je rekao kako su on i njegovi igrači doživjeli brojne kritike u proteklih nekoliko mjeseci, a novinar koji se nije složio s njegovom izjavom pitao ga je o kojim kritikama govori. Naime, Leicester od početka travnja do ove utakmice s Chelseajem nije znao za poraz, pa je pitanje novinara, slažu se engleski mediji, bilo sasvim logično.

"Zar si ti bio na godišnjem posljednjih šest mjeseci?", odgovorio mu je Pearson.

"Ne, samo nisam siguran o kakvim je kritikama riječ?", odgovorio je novinar. 

Pearson ga je zatim usporedio s nojem, poručio mu je da mu je glava u pijesku te da je apsolutno šokiran njegovim pitanjem, a zatim je malo zaoštrio.

"Slušaj me, ti si ovdje dovoljno dugo i znaš odgovor na to pitanje. E sada, ili si šaljivdžija ili si veoma glup. Sinko, žao mi je, ali ti si lud", poručio mu je Pearson.

"Mislim da nije bilo toliko kritika koliko ste vi rekli", rekao je novinar.

"Ne, krivo! Bio si ovdje, znaš o čemu pričam i nemoj pričati sranja. Molim te, poštedi me. Želiš li me pitati neko drugo pitanja ili? Ajde, možeš ti to! Ili možda nisi sposoban?", bezobrazno će Pearson.

"Ne razumijem zašto ste...(mmm)", zastao je novinar.

"Što, što ne razumijem. Što je to mmm?", pitao je Pearson.

"Ne razumijem zašto ste tako reagirali na ovo pitanje", rekao je novinar.

"E pa, očito si veoma glup. Žao mi je", rekao je Pearson koji se zatim ustao i otišao.

Dan kasnije, Pearson se javno ispričao novinaru, koji je prihvatio njegovu ispriku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.