Krajan nakon prvog dana hvali Ćorića i Dodiga, Murray upitan za parove

Foto: Cropix

ŽELJKO KRAJAN zadovoljan je prvim danom Davis Cup susreta protiv Velike Britanije.

"Očekivali smo ovakav rezultat nakon prvog dana. Vjerujem da su oni priželjkivali i bolji rezultat, možda iznenađenje Evansa. Njihove su šanse bile veće u tom dvoboju nego naše protiv Andyja Murraya", rekao je Krajan.

"Borna je definitivno potvrdio nominaciju da nastupi prvog dana. Pokazao je, pogotovo u prvih sat vremena, da igra dobar tenis, da je veliki potencijal i da može biti vrhunski igrač jednog dana. Ovaj meč mu može puno pomoći da spozna razlike između najboljih juniora i najboljih seniora svijeta", istaknuo je.

"S nastupom Ivana Dodiga sam pak oduševljen, tim više što nikada ranije nije dobio "živi meč", a sada mora dobiti sve svoje mečeve da bi mi pobijedili. Stvarno se odlično pripremio za zemlju, iskoristio je sve šanse u svom meču, dobro je servirao i ova pobjeda ga može opustiti", dodao je.

U parovima će na teren Dodig i Pavić...

"To je naš najbolji par trenutno. Oni igraju dobro zajedno, igrali su finale Zagreba, više od toga nisu imali ni prilike igrati. No, to i ne mora biti toliko važno. Oni si dobro odgovaraju, Mate je ljevak, Ivan dešnjak, to bi u subotu moglo dobro izgledati", za kraj će.

"Andyjevo zdravlje nam je važnije od ovog meča"

Murray je protiv Ćorića ponovno osjetio bolove u leđima i mogao bi propustiti dvoboj parova.

"Andyjevo zdravlje nam je važnije od ovog dvoboja. Ako i u subotu bude imao bolove u leđima, neće igrati, već će nastupiti Fleming i Marray", otkrio je britanski izbornik Leon Smith.

Meč parova počinje u 14 sati.

 Više o meču Hrvatske i Velike Britanije na temi Davis Cup:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.