Kijevljani bez milosti prema Dinamu: "Tri boda su nam dovoljna motivacija"

Foto: Drago Sopta / Cropix

POMOĆNI TRENER kijevskog Dinama Aleksej Mihaličenko najavio je na službenoj press konferenciju sutrašnji dvoboj s Modrima. Iako su već osigurali plasman u knockout fazu Europa lige, a ispali iz Lige prvaka, ukrajinski strateg tvrdi kako njegova momčad dolazi vrlo motivirana na Maksimir.

> Kijevljani prijete Dinamu: "Motiviraju nas nova tri boda!"

> Jurčić: Ne igramo za premije!

> Oslabljeni Dynamo sletio i želi pobjedu: Vukojeviću žao što će Maksimir biti prazan

"Motivirani smo, motiviraju nas tri boda i još jedna pobjeda u Ligi prvaka. Nekim igračima ovo je posljednja prilika da pokažu svoje prave sposobnosti, jer nakon nje slijedi raspust i puno promjena", poručuju iz kijevskog tabora.

"Kakve je trener dao upute? Traži rezultat i dobar nogomet. Ovo je utakmica za prestiž. Zagrebački Dinamo nije odigrao loše cijelu ovu Ligu prvaka i ne mislim da nas očekuje lagan posao. Igračima Modrih tek nedostaje iskustva", kaže Mihaličenko.

Kijevljani su odradili trening na Maksimiru, a posjetio ih je i Jerko Leko. Danas "modri" igrač na prisilnom godišnjem nakon sukoba s Antom Čačićem primio je darove gostiju iz Ukrajine te se fotografiraos brojnom novinarskom delegacijom iz Kijeva.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.