"Jeste li se učlanili u Dinamo? Odgovornost svakog navijača počinje s tih 60 kuna. A uskoro će biti važnije nego ikad..."

ZAJEDNO ZA DINAMO, građanska inicijativa koja okuplja navijače Dinama i zalaže se za transparentan i legalan rad svih upravljačkih tijela kluba, poziva članove Dinama da danas od 18 sati dođu u jednu od dviju navijačkih udruga/klubova kako bi potpisali zahtjev za inspekcijski nadzor nad GNK Dinamo.

"Dođite do Draškovićeve 23 ili Zvonimirovu 24 potpisati zahtjev za inspekcijski nadzor nad GNK Dinamo. Ovo je jako važno za 'našu stvar', nemojte da vam bude teško, pogotovo vama iz Zagreba. O ovome ovisi kako će naš klub izgledati u budućnosti. Obavezno ponesite sa sobom člansku iskaznicu NK Dinamo!" apeliraju na navijače iz ZZD-a.

Poručuju kako maloljetni članovi Dinama mogu potpisati zahtjev, a navijači koji ne stignu zahtjev potpisati danas, mogu to napraviti do petka u suvenirnici BBB-a u Ilici 37.

One koji  nemaju kako i kada doći do Zagreba do petka pozivaju da se jave na facebook profil ZZD-a.

Učlanjenje u klub bitno je kako bi navijači konačno dobili mogućnost da glasaju na prvim demokratskim izborima u klubu, koji su, nadaju se, blizu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.