Italija spremna za spektakl: "Barcelona je najbolja momčad na svijetu, ali Milan ima šanse"

Foto: AFP

BARCELONA u sklopu prve utakmice osmine finala Lige prvaka gostuje na San Siru protiv Milana, a u najavi velikog okršaja starih poznanika trener Milana, Massimiliano Allegri, rekao je kako njegova momčad nema kompleks od Katalonaca.

Allegri: Nema smisla igrati ako se mislimo predati

"Barcelona je najbolja momčad na svijetu. Lionel Messi je igrač koji čini razliku, ali tu je i Andres Iniesta koji je najbolji veznjak na svijetu. Kroz protekle dvije godine često smo igrali protiv njih, a pokazali smo kako se možemo nositi s njihovim najboljim igračima. Mi ih moramo limitirati, zatvoriti. Lopta ne smije biti u njihovim nogama", objasnio je Allegri, kojeg živciraju negativni i pesimistični komentari.


"Poludim kada čujem da Milan nema šanse protiv Barcelone. Ukoliko UEFA ne promijeni pravila do početka utakmice, susret će započeti rezultatom 0:0 i moram uvjeriti svoju momčad da imamo šanse. Ako se mislimo predati onda sve ovo nema smisla", rekao je Talijan.

Roura: Barcelona će sigurno pobijediti? To su gluposti



S druge strane, Barcelona u Milan stiže u najjačem sastavu. Xavi se oporavio, a Messi je u ligaškoj utakmici protiv Granade zabio svoj 301. gol za klub.

"Milan je nešto drugačiji za razliku od prethodnih sezona. Nema smisla prognozirati tko će pobijediti i tko je favorit. Ne mogu se složiti s onima koji kažu da će Barcelona sasvim sigurno pobijediti. To su gluposti. Milan je jedan od najboljih klubova u Europi i bit će to napeta utakmica", poručio je Jordi Roura, koji na klupi mijenja Tita Vilanovu.

Utakmica je na rasporedu od 20:45 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.