Inter izgubio, Kovačić oduševio trenera: Mateo je pokazao da zaslužuje nositi "desetku"!

Foto: AFP

MATEO KOVAČIĆ debitirao je za Inter. Bivši igrač Dinama ušao je u drugom poluvremenu na gostovanju kod Siene, kada je zamijenio Schelotta, a njegova nova momčad izgubila je s uvjerljivih 3:1.

Naime, domaćin je poveo već u 21. minuti preko Emeghara, ali je Cassano ekspresno izjednačio u 22. minuti. Ipak, mir u redovima Intera trajao je svega tri minute, jer je Sestu zabio za 2:1 u 25. minuti susreta. U 55. minuti Siena je podigla vodstvo na 3:1, a strijelac je bio Rosina iz penala. Upravo je krivac za taj penal, Cristian Chivu, dobio crveni karton.



Kovačić ili "Sneijderov nasljednik", kako mu tepaju talijanski mediji, odradio je solidan posao u veznom redu Intera. Talijanski mediji zadovoljni su njegovim učinkom, budući da mu je ovo bila prva utakmica za "nerazzurre", a nakon poraza od Siene hvalio ga je i trener Stramaccioni.

"Zasluženo smo izgubili jer je ekipa igrala katastrofalno. Nikada se nisam izvlačio kada bismo izgubili, pa neću ni sada početi. Siguran sam da će se situacija u ekipi popraviti, treba nam vremena da ova momčad proradi", poručio je Stramaccioni.

"Kovačić?", pitali su ga talijanski novinari.

"Kao prvo, ne želim da se stavlja nekakav pritisak na nove igrače. Oni su danas odradili svoj dio posla, ali ponavljam ekipa nije bila na razini i nismo zaslužili tri boda. Mateo je pokazao da je igrač visoke kvalitete, pokazao je da zaslužuje nositi "desetku". On ima tu osobnost, karizmu. Siguran sam da će se u budućnosti pokazati kao odlična investicija", rekao je trener Intera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.