Hajduk doživio prvi poraz na pripremama: "Drogba" zabio austrijskom prvoligašu

Foto: Cropix

HAJDUK je u trećoj pripremnoj utakmici izgubio od austrijskog prvoligaša Wolfsbergera s 3:1. Jedini pogodak za Hajduk zabio je 18-godišnji Jean Kouassi, pojačanje iz Obale Bjelokosti.

Austrijanci su poveli u 12. minuti. Kalinić je odbio loptu do Ritschera koji glavom pogađa s pet metara. Nakon pola sata bilo je 2:0. Topcagic je neobranjivo tukao s vrha kaznenog prostora. Nakon prelijepe akcije WAC je u 44. minuti stigao do trećeg gola. Usamljeni Liendl je s desetak metara poslao loptu pored Kalinića.

Početkom drugog dijela Hajduk je smanjio. Nakon ubačaja Jozinović je snažno pucao, austrijski vratar odbio loptu do Kouassija, koji s desetak metara pogađa mrežu. Do kraja susreta Kiš je imao tri prilike, ali nije bio precizan.

Splitski klub je igrao u sastavu: Kalinić, Vršajević (Jakoliš 46), Milović, Jonjić, Stojanović (Sušić 46), Milić (Cassio 46), Lima (Jozinović 46), Oremuš, Andrijašević (Kouassi 46), Caktaš (Maglica 46), Vuković (Kiš 46). Susret je propustio Patinho zbog lakše ozljede.

Sljedeću utakmicu Hajduk igra u nedjelju protiv Dinama iz Minska. Marko Bencun, Ivo Caput i Ivano Tomičić će nastaviti pripremame s Hajdukom u Turskoj, ali proljetni dio sezone odradit će na posudbama, objavio je splitski klub.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.