Gregory Sertic ostao bez Brazila, ali još uvijek vjeruje: Želim s Hrvatskom na Euro 2016.!

Foto: Guliver Images/Getty Images

TREBAO je pojačati hrvatsku reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, ali FIFA mu nije dala potrebnu dozvolu, što znači da će Gregory Sertic najveću nogometnu smotru gledati preko televizora.

"Pratit ću samo Francusku i Hrvatsku, druge reprezentacije me ne zanimaju. Ovako i onako, planiram se dobro odmoriti", rekao je Sertic u razgovoru za So Foot.

"HNS možda nije htio da unesem nemir u ekipu"

Veznjak Bordeauxa žali što ne ide na SP, ali nada se da će HNS u idućem kvalifikacijskom ciklusu, onom za Euro 2016., potegnuti veze i da će napokon dobiti dozvolu FIFA-e.

"Htio sam na SP, to mi je bio cilj. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, tako sam gubio nadu. Nema veze! Za dvije godine je Europsko prvenstvo pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Teško je dobiti dozvolu, ali ništa još uvijek nije izgubljeno", rekao je Sertic, koji razumije zašto nije bio na HNS-ovom spisku prioriteta.

"Možda bih unio nemir u ekipu, možda bih se teško integrirao. Možda zato nisu učinili sve što je bilo potrebno, tko za. Komplicirano je dovesti igrača koji ne zna hrvatski i nikada nije igrao za reprezentaciju", objasnio je Sertic.

"Modrić je sjajan!"


Potencijalni hrvatski reprezentativac vjeruje da će izabranici Nike Kovača proći u osminu finala.

"Hrvatska i Brazil će proći skupinu, a onda tko zna. Volio bih da u finalu igraju Francuska i Hrvatska", uz smijeh je rekao Sertic, kojeg je Luka Modrić oduševio:

"On je sjajan igrač! Pogledajte samo kako je igrao ove sezone u Realu, a protiv Bayerna je pokazao što sve može. Odličan dečko".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.