Goluža: Ma kakve Zaninović. Kad već ja nisam nosio zastavu, onda to mora Losert!

HRVATSKA rukometna reprezentacija trenutno se nalazi u Poreču gdje je Slavko Goluža poveo svoje izabranike u treću fazu priprema.

Hrvatski rukometaši u nedjelju će odigrati prvu pripremnu utakmicu pred nastup na Olimpijskim igrama, a protivnik je Švedska.

"Još uvijek radimo na snazi, nakon Švedske kreće uigravanje"

Dan prije prve provjere, Goluža se osvrnuo na dosadašnji tijek priprema, a otkrio je i koga vidi kao hrvatskog stjegonošu u Londonu.

"Još uvijek radimo na snazi, na nekim detaljima, ali uskoro ćemo početi raditi s loptom. Nakon utakmice sa Šveskom planiramo krenuti u posljednji dio priprema, a to je taktika, uigravanje. No, o tome nakon Šveđana", rekao je Goluža.

Izbornik u London može povesti samo 15 igrača, stoga će biti zanimljivo koga će Goluža izostaviti.

"Dečki se stvarno trude i rade. Vidljiva je njihova želja, ipak su ovo Olimpijske igre. Motivirani su. Međutim, u London putuje samo 15 igrača", rekao je Goluža.

"Dok drugi snimaju reklame, mi osvajamo medalje"

9. srpnja Hrvatski olimpijski odbor obznanit će ime sportaša koji će nositi hrvatsku zastavu na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Goluža, pak, ima svog favorita.

"Uz svo poštovanje prema svim ostalim kandidatima i kandidatkinjama, ja mislim da je prava osoba za taj zadatak Venio Losert. Pa on ima dvije olimpijske, svjetsku i europsku medalju. Jednostavno, ne vidim sportaša ili sportašicu koja bi mogla biti izabrana ispred njega. Ako on neće biti, onda je to velika nepravda!", rekao je Goluža, a zatim nadodao:

"Kad ja već nisam nosio zastavu, onda neka je Venio nosi. Ta sva halabuka oko toga da jedna od Zaninović treba nositi zastavu je šuplja priča. Pa, nismo mi rukometaši krivi što stalno osvajamo medalje i što drugi to ne rade. Ti drugi snimaju reklame kao idu na Olimpijske igre, pa onda nekako slučajno i završe tamo", za kraj će Goluža.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.