Drugi "slučaj Neymar": Pogledajte brazilsku zvijezdu razočaranu na klupi uoči El Clasica

Screenshot (Marca)

BARCELONA je zabila čak sedam golova Osasuni u posljednjoj utakmici uoči El Clasica, no nisu svi u katalonskoj momčadi bili sretni tom utakmicom.

> Barcelono, brani se! Španjolski sud optužio klub za poreznu prijevaru prilikom Neymarovog transfera

Tata Martino, trener španjolskog prvaka, ostavio je na klupi brazilsku zvijezdu Neymara koji je počeo posljednjih nekoliko utakmica na kojima nije briljirao. Argentinac je od prve minute dao priliku Pedru i Alexisu koji su mu se odužili golovima.

Već nakon prvog poluvremena na Camp Nou Osasuna je gubila 3:0 i izgledalo je da će Neymar dobiti priliku u drugom dijelu jer ga je Martino poslao na zagrijavanje. Međutim, trener se predomislio i ubacio je Tella, a Neymara vratio na klupu nakon što se zagrijavao desetak minuta. Nekoliko minuta kasnije kamera ga je uhvatila kako razočarano i ljutito grize nokte.

Nije ovo prvi put da se nogometaši Barcelone naljute na novog trenera što su se bespotrebno zagrijavali. U porazu Barcelone kod Sociedada Xavi se zagrijavao pola sata, a nije dobio priliku. Dovoljno da uđe u raspravu s Argentincem.

Podsjetimo, Barcelona u El Clasico ulazi s četiri boda manje i Katalonce vjerojatno samo pobjeda u Madridu ostavlja u igri za naslov prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.