Domenech napao Francuze: "Jeste li vi svjesni koga predstavljate na Euru ili mislite samo na sebe?"

RAYMOND DOMENECH, neslavni bivši francuski izbornik, u svojoj se kolumni za Quest France dotaknuo svađe francuskih reprezentativaca u svlačionici nakon poraza od Švedske.

Naime, Raymond Domenech vodio je Francusku na Svjetskom prvenstvu u JAR-u gdje se nije proslavio. Igrači su mu otkazali poslušnost, a francuski mediji na dnevnoj su bazi javljali o verbalnim, ali i fizičkim okršajima u svlačionici. Nakon što su ispali s natjecanja tadašnji francuski predsjednik Nicolas Sarkozy tražio je od Francuskog nogometnog saveza očitovanje zbog sramotnog ponašanja reprezentativaca.

Upravo se "iskusni" Domenech javio putem svoje kolumne nakon što su mediji prenijeli vijest o sukobu u francuskoj svlačionici nakon prvog poraza na Euru od Švedske.

"Jesu li igrači uopće svjesni koga i što predstavljaju na Euru ili misle samo na sebe? Radi se o potpunom izostanku zajedničkog truda, što bi momčad moglo odvesti u propast. Gledao sam Laurenta kako ispred klupe promatra što se događa na terenu. Vjerojatno je trebao nekako reagirati. Nije znao kako? Vjerojatno ne. Ne bih ni ja znao", piše razočarani Domenech, koji na kraju daje podršku svom nasljedniku.

"Nije lako voditi takvu skupinu. Potrebno je dosta vremena, biti će tu uspona i padova i mi to moramo prihvatiti", za kraj će Domenech.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.