Dodikov braco nakon što je Delijama pokazivao srednji prst i tražio poljubac u dupe: Svi znaju da sam zvezdaš!

Screenshot: Youtube

GORAN DODIK, predsjednik Igokee, lidera regionalne košarkaške lige, ali puno poznatiji kao brat Milorada, predsjednika Republike Srspke,  na osebujan način proslavio je domaću pobjedu nad Crvenom zvezdom (80:77), kojom je njegov klub učvrstio vodstvo na tablici.

Nakon pobjede u derbiju 18. kola, na parketu je krenuo u obračun s tribinama; iako se igralo u Laktašima, u gledalištu su "apsolutna većina" bili navijači gostujuće Zvezde, a Dodik je likovao pozivajući ih da mu dođu "na megdan": "Ajde, pičke, ajde!", uz stalno pokazivanje srednjeg prsta, koje je preraslo u tapšanje stražnjice i poruke: "Možete me poljubiti u dupe."

U provociranju mu se pridružilo nekoliko navijača domaćih, a osokoljeni Dodik pokazivao je srednjake i prema drugim tribinama. Međutim, nije primjetio kako mu se iza leđa prišuljao jedan od navijača gostiju, koji ga je udario.

Nakon što se ohladio i shvatio koliko se primitivno ponašao, Dodik se obratio priopćenjem, u kojem ističe kako je Upravnom odboru Igokee ponudio ostavku


"Ispričavam se svima koje je moje ponašanje povrijedilo. Reagirao sam u afektu, a to nije bilo u skladu sa funkcijom koju obavljam.

Svi koji me poznaju, znaju da sam navijač Crvene zvezde i prema Delijama se nikada ne bih tako ponio. Bio sam isprovociran ponašanjem male grupe lokalnih navijača koji su i nakon naše pobjede nastavili sa omalovažavanjem naše momčadi, našeg uspjeha i svih ljudi koji navijaju za naš klub.

Ne želim svojim postupcima, koje sam napravio u afektu, bacam sjenu na najveći uspjeh Igokee u povijesti, te sam Upravnom odboru kluba ponudio ostavku."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.