Devdariani: Tudor je tvrdio da smo favoriti, a sad nakon bunkera na Poljudu misli da će nas pobijediti u Tbilisiju

Foto: Screenshot

SLUŽBENE stranice Uefe predstavile su Dilu Gori, gruzijsku momčad koja će u četvrtak navečer od 18 h pokušati svladati Hajduk i ponoviti najveći europski uspjeh u povijesti kluba. Prisjetimo se, i prošle godine su Gruzijci preko Aarhusa i Anorthosisa došli do play-offa Europa lige, gdje su na koncu poraženi od Martima.

U prvom susretu trećeg pretkola Dila je na Poljudu svladala Hajduk s 1:0 i tako došla nadomak novog sjajnog rezultata. Trener Giorgi Devdariani vjeruje kako njegova momčad u uzvratu može sačuvati prednost i proći dalje."Ne mogu lagati i reći kako smo u Splitu odigrali savršenu utakmicu i kako sam sanjao da moja momčad igra takve utakmice. No pobjeda je pobjeda i ne smijemo joj gledati u zube."

Nakon splitskog dvoboja posebno je istaknuo jednog igrača, vratara Nukrija Revishvilija:"Inače ne volim isticati pojedinačno igrače, ali ovaj put ću napraviti iznimku. Naš vratar Nuki Revishvili odigrao je na Poljudu strašnu utakmicu i iskreno pravi sam sretnim što imamo takvog igrača i čovjeka sa nama."

"Pragmatični smo, i u uzvratu ćemo igrati kao na Poljudu i čekati priliku iz kontranapada"

Veliki problem pred uzvrat je crveni karton stožernog obrambenog igrača Otara Khizaneishvilija: "On je jaka važan igrač za nas i sigurno da će nam nedostajati. Još nisam siguran tko će ga zamijeniti, ali tko god bio imat će jako težak posao".

Pred prvi susret u Splitu, trener Hajduka etiketirao je Gruzijce favoritima....

"Ma kakvi favoriti, on je to rekao da nas poremeti. Osobno nas nisam smatrao favoritima i vjerovao sam da su šanse podijeljene. Nakon viđenog na Poljudu, sigurno je trener Splićana sad puno optimističniji, vidjevši kako smo se branili svih 90 minuta, a oni propustili dosta šansi."

"Mi svoju igru nećemo mijenjati. Probat ćemo ne primiti gol i iskoristiti svako nesmotrenost gostujuće obrane iz kontranapada. Pragmatični smo i želimo proći dalje", za kraj će.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.