Čeka se potpis Husejinovića, Sarajlije sretni: Dinamo je korektan i ozbiljan klub!

Foto: screenshot

DINAM bi tijekom dana trebao završiti posao sa FK Sarajevom i dobiti pojačanje u napadačkim redovima. Menadžer najboljeg igrača Sarajeva Saida Husejinovića potvrdio je kako je posao završen, a dogovor postignut.

> Najbolji igrač Sarajeva uskoro na Maksimiru!

Za portal SportSport.ba igračev menadžer Sabit Dervišević rekao je: "Sve je gotovo. Said će u petak proći liječnički pregled i potpisati ugovor. Sarajevo će dobiti odštetu, ali ne bih o detaljima. Husejinović je od sutra igrač Dinama".

24-godišnji veznjak upisao je ukupno pet golova i isto toliko asistencija ove sezone. Da je posao blizu kraja potvrdili su i na Koševu, dodajući da su se čelnici Dinama pokazali korektnima, jer su prvo kontaktirali klub.


"Dinamo se za razliku od drugih klubova (CSKA) pokazao kao korektan i ozbiljan klub, te je odmah kontaktirao čelnike bordo tima oko prelaska Husejinovića u Zagreb", pišu mediji iz susjedstva.

Još uvijek se nagađa koliko će Dinamo uplatiti Sarajevu za igrača kojeg krasi odlična igra jedan na jedan, direktnost i lakoća rješavanja napadačkih akcija. Mediji kalkuliraju o cijeni, pa se ona kreće od 50 do 200 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.