Cedevita u srijedu gost Zagreba: "Već dugo vremena ovo je pravi derbi"

JEDAN zagrebački derbi u prvenstvu Hrvatske Cedevita je već izgubila, a u srijedu ih od 19 sati očekuje drugi. Gostovat će u Trnskom kod aktualnog prvaka Zagreba, koji će mjesto u doigravanju pokušati izboriti s novim trenerom, Draženom Brajkovićem.

"Normalno je i sportski da oni očekuju pobjedu, ali mi ćemo ući s puno respekta i, nadam se, odigrati pametno. Sigurno je da ih je dosta poremetila ozljeda Kasuna, ali upravo zbog toga bit će maksimalno napaljeni. Njihova individualna kvaliteta nije sporna", upozorio je trener Cedevite Dražen Anzulović, koji niti sutra neće moći računati na ozlijeđenog Vedrana Vukušića.

Ipak, situacija u momčadi je sve bolja, rekonvalescenti polako hvataju formu i to je dodatni razlog zbog kojeg Zula gaji optimizam:

"Dosta igrača nedostajalo nam je zbog ozljeda, ali treninzi polako vraćaju stanje u normalu. Utakmica sa Zagrebom je pravi derbi, ti dvoboji već duže vrijeme imaju poseban naboj, a vjerujem da će tako biti i u srijedu", zaključio je Zula.

Vedran Princ vratio se na dispoziciju Anzuloviću u utakmici sa Zadrom, a s nestrpljenjem iščekuje okršaj s Mravima:

"I mi i oni imamo problema sa sastavom, a pošto im nedostaje Kasun, pokušat ćemo se što više osloniti na naše visoke igrače, koji odlično igraju čitavu sezonu. Utakmice sa Zabokom (slavili tek u produžetku nap.a.) i Splitom (izgubili 28 razlike nap.a.) nisu pravo lice Zagreba, koji kao i mi ima svoje ambicije. Iako igramo u njihovoj dvorani, nadam se podršci s tribina", pozvao je Princ navijače Cedevite.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.