Capello: Ne znam što suci imaju protiv nas, Rusiji se nikad ne sviraju kazneni udarci

Foto: Hina

REPREZENTACIJA Alžira je remijem protiv Rusije izborila povijesni prolazak u osminu finala Svjetskog prvenstva, bilo je 1:1, a nakon susreta ruski izbornik Fabio Capello nije bio nezadovoljan izvedbom svojih igrača već izvedbom suca.

"Smatram da smo igrali dobro, alžirski je vratar u nekoliko navrata odlično reagirao. I ne mislim da smo napravili neke greške. No, za Rusiju se nikad ne sviraju kazneni udarci, baš kao što nisu danas. Ne znam što suci imaju protiv nas", poruka je razočaranog Capella poslije susreta.
 
"Naši rezultati nisu slučajni"
 
Halilhodžić je, naravno, zasluženo uživao u ovom trenutku: "Što kazati osim čestitati igračima na herojskom turniru. Ovo je bila utakmica naših karijera i uspjeli smo dosanjati naše snove. Posvećujemo ovu pobjedu svim Alžircima koji su bili uz nas, zajedništvo nas je odvelo ovdje."
 
"Odigrali smo veliku utakmicu protiv velikog suparnika i dokazali da naši rezultati nisu slučajni", zaključio je bosanskohercegovački strateg.
 
Belgija ispisala povijest s igračem manje
 
Uz Alžir, iz skupine H sa stopostotnim učinkom dalje ide i Belgija, u trećem kolu su s igračem manje porazili Južnu Koreju 1:0 pogotkom Vertonghena.
 
"U moje vrijeme ovoga nije bilo, nikada nismo osvojili svih devet bodova u skupini. Lijepo je što smo ispisali povijest i to na upečatljiv način, s igračem manje smo se borili i pokazali mentalnu snagu", poruka je izbornika Marca Wilmotsa.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.