Bilića i Emrea rastavljali drugi put ove sezone: Fenerov kapetan opet mu urlao "Odjebi!"

Screesnhot: Youtube

DRUGI put ove sezone, derbi Fenerbahče - Bešiktaš (1:0) obilježio je sukob Emrea Belozoglua, kapetana Fenera i suparničkog trenera Slavena Bilića.

Nakon verbalnog sukoba između Bilića i igrača gradskog rivala, Emre je bijesan krenuo prema Biliću, urlajući u gestikulirajući. Bilić mu nije ostao dužan verbalno ni kretnjama i također mu se uputio u susret.

Srećom, sve je završilo samo na prijetnjama i dobacivanju, jer obojicu su u još jednom bliskom susretu spriječili igrači obje momčadi i osoblje s klupe Bešiktaša.

Prvi sukob između njih dvojice ove sezone dogodio se u jesenskom dijelu prvenstva, kada su se nakon pobjede Fenera kod Bešiktaša (2:0), njih dvojica sukobili u hodnicima Olimpijskog stadiona

Zbog prekršaja na Emreu u prvom poluvremenu isključen je Bilićev veznjak Sahan, a u tim trenutcima Emre je Biliću je viknuo: "Jebi se!", što se jasno vidjelo u tv prijenosu. Bilić i njegova ekipa tražili su od suca da kazni Emrea zbog psovki.

Na putu do svlačionica sukob je nastavljen, a Emrea su iz rasprave s Bilićem morali odvući suigrači.

Bilić je nakon utakmice rekao kako je mu je jedan protivnički igrač tijekom utakmice pet puta psovao.

"Bila je to neugodna situacija, ne želim o tome raspravljati. Ovo je muški sport, psovke su na terenu normalne, ali ih ne podržavam. Rekao sam nakon utakmice jednom njihovom igraču: stariji sam od tebe, a pet puta si mi psovao, zašto? Ne želim reći što je psovao, ali njegov odgovor je bio: radim što hoću, govorim što hoću, tko si ti?", rekao je Bilić.

"Čini se kako je nekim igračima dopušteno više nego drugima", dodao je aludirajući na ranije kolo kada je njegov igrač isključen zbog psovanja na terenu.

Emre je negirao očito: "Nisam ga vrijeđao, on to zna. Međutim, morao sam mu odgovoriti, jer je tijekom cijele utakmice bio napet", rekao je Emre, a zatim nadodao:

"Rekli su mi igrači da me čeka u tunelu. Došao sam tamo i on me krenuo ispitivati, a ja sam ga pitao tko si ti? Nisi moj trener, poslodavac, menadžer...Nemamo o čemu razgovarati".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.