Barca ponovno u lovu na naslov prvaka Španjolske: "Sve ovisi o nama"

Foto: Guliver Images/Getty Images

BARCELONA je ponovno u igri za osvajanje naslova prvaka Španjolske. Nakon remija s Getafeom, Katalonci su se već oprostili od trofeja, a španjolski mediji odmah su ih prekrižili. Ipak, Barca je spletom okolnosti došla u odličnu poziciju da s dvije pobjede u posljednja dva kola osvoji prvenstvo.

U nedjelju (danas) gostuju kod Elchea, dok njihov glavni konkurent u borbi za naslov, madridski Atletico, na domaćem terenu igra protiv Malage. U slučaju da obje ekipe pobjede, odluka o naslovu prvaka past će u posljednjem kolu kada se upravo ove dvije ekipe sastaju na Camp Nou. Atletico je tu u maloj prednosti, jer im je za osvajanje naslova dovoljan i bod, dok bi Barci u tom slučaju odgovarala samo pobjeda.

"Ako i osvojimo prvenstvo, to ne znači da će se moje mišljenje promijeniti. I dalje stojim iza svojih riječi: nisam zadovoljan svojim radom ove sezone. Ponosan sam što sam trener Barcelone, to nije mala stvar, ali to mora biti bolje", rekao je Gerardo Martino.

Martinu ne smeta što klub traži novog trenera

Xavi, Busquets i ostali igrači već su odustali od ove sezone, koja bi na kraju mogla završiti i uspješno za Barcu.

"Drago mi je da smo bili u krivu. Dobro je što je sve u našim rukama i što sve ovisi o nama i našim rezultatima", rekao je Tata, koji je čuo vijest da se sportski direktor Barce Andoni Zubizarreta sastao s aktualnim trenerom Celte, Luisom Enriqueom, koji bi trebao naslijediti Martina na klupi Barcelone.

"To mi uopće ne smeta. Klub nije napravio nikakvu pogrešku, ne tražim ispriku", za kraj će Martino.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.