Austrijanci zadovoljni ždrijebom, Bjelica ih upozorava: Dinamo je favorit!

Foto: Guliver Images/Getty Images

TRENER bečke Austrije, Nenad Bjelica, nije bio previše zadovoljan kada je čuo da će za ulazak u Ligu prvaka igrati protiv Dinama.

"Nisam htio Dinamo. Oni su uz Basel najteži mogući protivnici. To je snažna ekipa!", prva je reakcija Bjelice. "Znam ih dobro, vidim da su dosta kupovali tijekom ljetnog prijelaznog roka. Oni su favoriti, ali vjerujem da možemo protiv njih", nastavio je Bjelica.

"Dinamo je najbolja momčad u hrvatskom prvenstvu. Lokomotiva im je poput drugog kluba, tamo šalju svoje mlade igrače na kaljenje. Klub je odlično organiziran, imaju opasne igrače i njihova je filozofija - samo napad!", nadodao je Bjelica za kraj.

"Dinamo je najbolji klub na Balkanu"

Zanimljivo, Austrijanci ne dijele mišljenje Nenada Bjelice. Mediji pišu kako je "Dinamo protivnik po mjeri", a navijači Austrije Beč na službenoj Facebook stranici kluba slave zato što je njihova momčad izvukla hrvatske prvake.

"Dinamo je najbolji klub na Balkanu. Bit će teško jer su oni svakako favoriti. Imaju fantastične igrače i strastvene navijače. Htio sam igrati protiv Dinama kako bih posjetio obitelj i prijatelje u Zagrebu", rekao je mladi Marin Leovac, koji je rođen u Jajcu, ali od malih nogu nastupa za bečki klub.

"Svaka čast Dinamu, ali mi idemo u Ligu prvaka"

Alexander Gorgon tvrdi kako je Dinamo kvalitetna ekipa, ali da njegova momčad pod svaku cijenu želi u Ligu prvaka:

"Nisam imao neke posebne želje prije ždrijeba, jer su sve ekipe stvarno dobre i ako želiš u Ligu prvaka onda stvarno moraš biti najbolji. Što se Dinama tiče, oni su poput svih ekipa iz bivše Jugoslavije agresivni, tehnički potkovani. Međutim, Liga prvaka je naš san koji moramo ostvariti bez obzira tko nam se nalazi na putu", rekao je Gorgon.

Podsjećamo, prva utakmica na rasporedu je 20./21. kolovoza u Zagrebu, a uzvrat će se igrati 27./28. kolovoza u Beču.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.