Anfield strahovao: Škrtel nakon žestokog duela nepomično ležao na travnjaku

Screenshot: Youtube; Foto: Guliver Image/Getty Images

LIVERPOOL u četvrtfinalu FA Cupa nije uspio slomiti Blackburn. Susret na Anfieldu završio je bez golova, pa će se igrati novi kako bi se doznao klub koji će u polufinale.
 
Liverpool je protiv drugoligaša dominirao, momčad Brendana Rodgersa imala je 70 posto posjeda lopte i čak 21 udarac, ali nije uspjela matirati Eastwooda. 
 
Jednu od najboljih prilika na utakmici kreirao je Lovren koji je sedam minuta prije kraja glavom prebacio loptu za Hendersona čiji je udarac obranio gostujući vratar.
 
 
 
Lovren solidan
 
Lovren je odigrao cijeli susret i bio je među boljima u domaćoj momčadi. Imao je tri pokušaja prema suparničkom golu uz 80 posto točnih dodavanja, a WhoScored ga je ocijenio sa 7,1 što je treća najbolja ocjena u Liverpoolu nakon Hendersona i Johnsona.
 
Utakmicu je obilježila i teška ozljeda Liverpoolovog braniča Škrtela, koji je nakon jednog duela s Gestedeom ostao nepomično ležati na travnjaku.
 

 
Žalio se na bolove u u glavi i u ramenu, a pomoć mu se ukazivala osam minuta. Dok su ga iznosili s travnjaka Slovak je uspio pozdraviti navijače. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.